У Херсонському держуніверситеті нові аспіранти

Сьогодні, 16 вересня в Херсонському державному університеті відбулося засідання приймальної комісії по зарахуванню до аспірантури вишу на 2019-2020 навчальний рік.Захід відбувся під головуванням проректора з навчально-методичної та науково- педагогічної роботи ХДУ, професора Наталії Тюхтенко.

У конкурсі взяли участь понад 40 вступників. До навчання в аспірантурі було рекомендовано 26 осіб, з яких 17 вступили на бюджетну форму навчання та 9 на навчання за контрактом. Вісімдесят відсотків вступників цього року мають дипломи магістрів з відзнакою. Перше місце у рейтингу вступників посіла викладач факультету української філології Тамара Мандич.

Серед тих, хто пройшов конкурсний відбір є досвідчені вчителі, політики, судді, підприємці, програмісти, філологи.

Є й талановита молодь, вчорашні випускники нашого славетного вузу та інших вишів України, для яких шлях до науки є пріоритетним та вмотивованим: стипендіат Президента Україна Тамара Мандич, стипендіат Кабінету Міністрів України та Верховної ради України Анастасія Волянюк та інші.

Серед нових аспірантів ХДУ була і секретар Херсонської міської ради Олена Урсуленко, яка побажала всім цікавої і продуктивної праці.

За матеріалами прес-центра ХДУ

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон