Школи Олешківського району повністю забезпечені усім необхідним згідно потреб НУШ

Під час проведення селекторної наради, яка відбулася 9 вересня 2019 р., при голові Херсонської обласної державної адміністрації Юрію Гусєвурозглядалося питання про використання освітньої субвенції на реалізацію державного проекту нова українська школа (НУШ) в закладах освіти Олешківського району, де була озвучена інформація, що за результатами перевірки комісії ОДА, кошти, надані КМУ в сумі 1 029 766 грн, використані Центром обслуговування установ та закладів освіти району (ЦОУЗР) на 99,9%, а фінансовий ресурс, виділений з районного бюджету, в сумі 1 215 827 грн використаний всього на 53%.

Директор Департаменту освіти, науки та молоді обласної державної адміністрації Євген Криницький вчергове надає недостовірну інформацію про закупівлю матеріально-технічного обладнання для шкіл Олешківського району.

Зазначаємо, що всі школи нашого району стовідсотково, в повнму обсязі забезпечені відповідними меблями, дидактичним матеріалом і обладнанням для програми НУШ згідно потреб.

А 47% невикористаних коштів районного бюджету, про які зазначив Євген Анатолійович – це економія, яка виникли за рахунок ефективного проведення ЦОУЗР тендерної процедури закупівлі. Збережені 684 000 грн будуть спрямовані на інші пріоритети розвитку освітньої галузі нашого району.

Цікаво, скільки ще Департамент освіти, науки та молоді буде надавати недостовірну і необ'єктивну інформацію голові Херсонської обласної державної адміністрації на селекторних нарадах?

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон