Поліція затримала підозрюваного у вбивстві 36-річної херсонки

Новий поворот у справі резонансного вбивства Олени Кулапової, тіло якої 3 вересня виявили в гідропарку Херсона.

Поліція повідомила про затримання підозрюваного у скоєнні злочину. Ось що зазначено на офіційній сторінці ГУ НП в Херсонській області у Фейсбук:

«Вжитими заходами оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції встановили місцезнаходження чоловіка, який може бути причетний до скоєння вбивства жінки, труп якої кілька днів тому знайшли на пляжі в Гідропарку.

Це 21-річний уродженець Херсонської області. Наразі йому повідомлено про підозру в скоєнні особливо тяжкого злочину. Сьогодні відбудеться судове засідання, в ході якого підозрюваному буде обрана міра запобіжного заходу. Поліція наполягатиме на обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою».

Подробиць затримання не повідомляється. На фото з сайту поліції чоловіка тримають за руки на зупинці громадського транспорту. Відомо, що це Сергій Сушко, дані якого зазначені в орієнтуванні поліції, розповсюдженому вчора. Сама ця особа була оголошена в розшук. Цікавий факт, на фото з орієнтування Сушко у футболці, що нагадує ту, в якій в гідропарку знайшли вбиту. Схоже, це одна і та ж річ!

Як зазначили у відділі комунікацій ГУ НП в Херсонській області, запобіжний захід підозрюваному обиратимуть сьогодні. Поліція вимагатиме тримання під вартою. Аби затримати підозрюваного у резонансному злочині оперативникам знадобилися три дні.

Вбивство Олени Кулапової вчинене з особливою жорстокістю. Жінку побили, завдали їй ножових поранень. Але це ще не все. Як стало відомо «Новому дню» із достовірних джерел – померла жінка від механічної асфіксії, іншими словами – її задушили.

Символічно, що підозрюваного у вбивстві жінки затримали в день її похорону. З Оленою Кулаповою попрощаються сьогодні – спочатку в Херсоні, потім – у рідному селі Станіслав.

Марина САВЧЕНКО
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон