У Херсоні відкрили дитячий театральний сезон

Останні два тижні тільки й мови було про перше вересня. Традиція така – всі школярі йдуть у цей день до школи, а батьки радіють, що нарешті їх діти будуть зайняті «ділом».

Саме тому Херсонський обласний академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Куліша вирішив розрадити дітей і відкрити дитячий театральний сезон.

Першого вересня о першій годині, в театрі-кафе почувся дитячий сміх. То відкривали країну «Тілі-мілі-трям» піснями танцями та веселими іграми. Актори театру в яскравих костюмах піднімали настрій діткам. Цього дня театр-кафе замайорів усіма кольорами веселки.

Після інтерактивних ігор, діти змогли побачити виставу «Неймовірні перевтілення» режисера Катерини Слажнєвої, посмакувати чудесними десертами та отримали потрібні подарунки.


«Дитячий театральний сезон обіцяє бути насиченим і плідним. Цього року ми спробуємо охопити діток різного віку, починаючи від 3-х років. Плануємо нові вистави на великій сцені. Своєю творчістю нас дивуватимуть і вихованці студії «Пролісок». Ми зробимо все, щоб нашим маленьким глядачам у нас було весело й цікаво», - зазначила режисер вистави Катерина Слажнєва.

Тепер діти з батьками зможуть активно відвідувати дитячі вистави та насолоджуватись театральними святами. Інтерактивна програма відтепер буде супроводжувати кожну виставу.

Еліза СОЛОДКА

Фото Вадима Гнідаша

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон