Освітні заклади Херсонщини повністю готові до нового навчального року

Про це повідомила заступник директора Департаменту освіти, науки та молоді облдержадміністрації Ніна Левенець 27 серпня,під час селекторної наради щодо обговорення шляхів вирішення актуальних питань розвитку області, яку провів очільник області Юрій Гусєв.

Окрему увагу зосередили на готовності навчальних закладів до роботи в умовах Нової української школи, створення нового освітнього простору та безпечних умов перебування дітей у закладах.

В закладах освіти влітку проведено ремонтні робіти і вони мають належну готовність до нового 2019-2020 навчального року. В деяких закладах підготовчі роботи проводяться й надалі, але освітньому процесу вони не заважатимуть.

Зокрема на ремонті роботи та оновлення матеріально-технічної бази всіх освітніх закладів області в цьому році використано близько 110 млн гривень, всі вони відповідають санітарно-гігієнічним та нормам протипожежної безпеки, мають належне матеріально-технічне забезпечення для здійснення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон