Програма "Безпечне місто": У Херсоні встановили дорожні муляжі

В Херсоні з'явились фігури, які допоможуть з дорожньою безпекою.

Рожков Юрій: "Наше місто має бути безпечним! Тому піклуючись про пішоходів, встановлюємо по м. Херсону гіпсові фігури - муляжі школярів із світловідбиваючими елементами на "одязі".

6 гіпсобетонних фігур масою по 400 кг. кожна з'явились у місцях масового скупчення людей, біля шкіл, де є потенційно високий ризик ДТП:

- вул. Перекопській, біля ЗОШ № 36;

- вул. Ушакова, біля міськвиконкому;

- на розі вулиць біля Школи гуманітарної праці;

- вул. 49 Гвардійської дивізії, навпроти "Таврії В"

- вул. Шенгелія, біля гімназії № 3

- вул. Лавреньова, в районі Шуменського ринку.

"Це - прогрес для Херсона! - переконана Оксана Рукавішнікова, депутат обласної ради, - бо у нас статистика дорожньо-транспортних пригод стає все сумнішою. Чи не щодня когось збивають! Почастішали випадки аварій саме на пішоходних переходах. А ці фігури мають зупинити водіїв. Діти - як діти: не завжди уважні на дорозі, тож така чудова ініціатива Громадської платформи "Добро переможе" змусить водіїв вчасно гальмувати і не розганятися в особливо небезпечних місцях!"

Олександр Паливода, член команди "Добро переможе" підкреслив: "Ми вже працюємо над реалізацією Херсонської міської програми "Безпечне місто", бо запобігання аварій на дорогах - питання надактуальне! За кілька днів діти підуть до школи. - Ми просто зобов'язані спрацювати на випередження! Щоб водії і вдень, і увечері звертали увагу на пішоходів. Переконаний: наша акція збереже не одне життя і здоров'я!"


Громадська платформа "Добро Переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон