У Олешківському районі відзначили День Державного Прапора

Сьогодні, 23 серпня, біля адміністративної будівлі Олешківської районної ради відбувся урочистий мітинг присвячений Дню Державного Прапора України.

Мітинг відбувся за участю представників районної ради, районної державної адміністрації та міста Олешки, представників трудових колективів, громадських організацій, учасників АТО, жителів міста та району.

Під звуки Державного Гімну України була урочисто піднята наша національна святиня – синьо-жовтий стяг.

Цю почесну місію було доручено учаснику бойових дій на Сході України Валерію Галадиму та чемпіону України і Європи з боксу серед школярів, вихованцю КЗ «Районна дитячо-юнацька спортивна школа «Золота Нива» Олешківської районної ради Олексію Степанову.

З вітальним словом з нагоди Дня Державного Прапора України до учасників святкового зібрання звернулися голова Олешківської районної ради Павло Потоцький, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Свистухіна, міський голова Дмитро Воронов.

Потім учасники зібрання взяли участь у панахиді на міському кладовищі та покладанні вінків і квітів на могили борців за незалежність України, що загинули у зоні АТО.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон