Херсонський губернатор зустрівся з будівельниками

Напередодні Дня будівельника голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв та заступник голови Херсонської обласної ради Василь Зеленчук зустрілись з представниками будівельної галузі області.

Після привітання та нагород почесними грамотами і подяками кращих будівельників керівник облдержадміністрації ознайомив присутніх із стратегією соціально-економічного розвитку регіону та перспектив, які відкриваються для архітекторів, інженерів, будівельників.

Директор компанії ТОВ «МЖК м. Херсон» Андрій Яценко презентував новий проект «Хай Тек Поліс Watermelon», який передбачає зведення комплексу житлових, офісних, навчальних, сервісних будівель в місті Херсоні для фахівців ІТ- галузей.

В цьому Хай Тек Полісі планується протягом 2019 – 2025 років створити близько 5 тис. робочих місць (з них 3 тис. в галузі IT, біля 2 тис. в суміжних галузях). Розмір інвестицій складе близько 150 млн. доларів США.

Комплекс буде розташований на земельній ділянці розміром 10 гектарів. Будується в 2 етапи.

Презентовано І етап проекту 2019-2022 років, який розташований на 1,5 гектарах в 4-А мікрорайоні Таврійському. Перший житловий 9-поверховий будинок для фахівців ІТ-сфери та молоді планується ввести в експлуатацію уже в цьому році!

Ініціатором проекту та головним замовником є ТОВ «МЖК місто Херсон». Партнерами готові виступати вищі навчальні заклади, підприємства, ІТ-компанії України та США, Спілка економістів України та інші громадські організації.

Основна мета проекту – не тільки будівництво офісів та житла для фахівців ІТ-компаній, а й створення атмосфери творчості та співпраці, нової бізнес-екосистеми з високими моральними стандартами, якісним життям та комфортним співіснуванням.

За матеріалами ТОВ «МЖК м.Херсон»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон