У Новій Каховці хочуть ліквідувати комунальне підприємство і відділ міськради

Припинити дві юридичні особи шляхом ліквідації планують у Новій Каховці. Мова про комунальне підприємство "Міський оздоровчий центр"і відділ приватизації житла при виконавчому комітеті міської ради.

Відповідні проекти рішень планується винести на найближчу сесію міськради.

КП "Міський оздоровчий центр" було створено у 2003 році на базі колишнього банно-прального комбінату. Підприємство надає послуги пральні і сауни, завжди було збитковим й отримувало дотації з місцевого бюджету. Основною причиною цього керівництво міста неодноразово називало велику енергозатратність збудованої ще в радянські часи будівлі оздоровчого центру.

Як зазначено у проекті рішення про припинення цієї юридичної особи, ліквідація комунального підприємства спричинена "недоцільністю і неможливістю продовження ним подальшої діяльності".

Причиною ж ліквідації відділу приватизації житла міськради називається "постійне зменшення частки державного житлового фонду, що підлягає приватизації", а також його збитковість. За даними YouControl, цей відділ працює з кінця 1994 року.

Олександр ПІТОЄВ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон