Херсонська обласна служба зайнятості: Вдячність надихає, коли вона щира!

Для оперативного та якісного підбору персоналу для працедавців у Херсонській обласній службі зайнятості працюють рекрутери.

Спеціалісти служби допомагають розмістити вакансію, домовитись про зустріч з претендентом, запропонують участь у ярмарку вакансій, де можна не тільки отримати резюме, але й особисто поспілкуватися з потенційним працівником. Таким чином, роботодавець одразу зможе відібрати найбільш підходящих кандидатів на вакансію, а шукачі роботи отримати роботу.

Цього разу до Скадовської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості за допомогою у комплектації вакансії жилувальника м'яса та субпродуктів звернувся роботодавець ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат». Робота мала вахтовий метод, наявність безкоштовного житла та харчування.

Спеціалісти філії запропонували наявну вакансію Сніжані Ванглер, яка на той час перебувала на обліку служби зайнятості з метою пошуку роботи, й організували зустріч з роботодавцем. Після співбесіди безробітна дала згоду на працевлаштування, адже її повністю влаштовували умови праці.

Пані Сніжана написала листа до керівництва, де висловлює слова вдячності за сприяння у працевлаштуванні, за підтримку у складній ситуації та супровід у подальшому.

Отже бажаємо спеціалістам служби зайнятості фахово виконувати свої обов'язки, а клієнтам отримувати якісні послуги.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон