На Херсонщині мрії стають реальністю

Історія вдалого старту та розвитку власної справи пані Любові заслуговує на увагу. Це своєрідний поштовх для тих, хто вагається,має невпевненість та сумніви у започаткуванні власної справи.

Любов Літвінова, втративши роботу, звернулась до Херсонського міського центру зайнятості за сприянням у працевлаштуванні. Фахова робота кар'єрного радника, бажання, навички та хобі пані Любові, все це стало приводом замислитися над започаткуванням власного бізнесу.

З ідеєю щодо напрямку бізнесу вагань не було, адже є багатий досвід кухаря, та й апетитна випічка господині давно мала своїх прихильників.

Мрія може стати реальністю. Це довела Любов Літвінова.

Під час навчання на відповідних курсах у ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» жінка отримала не лише необхідні знання, але і вміння брати відповідальність на себе, бути підприємливою, робити свою справу із задоволенням. Вдало захистила бізнес-план, отримала відповідні гроші...

Сьогодні пані Люба з любов'ю займається справою, що вирішує не тільки матеріальні питання,а й справою, що надихає та дає поштовх рухатися далі. Вона успішний підприємець і роботодавець з двома найманими працівниками.

Мрія здійснилась, є своя невеличка пекарня, що постійно удосконалюється. Випічка користується попитом, є свої клієнти, замовники.

Тож служба зайнятості бажає натхнення та подальшого розвитку і процвітання.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон