Херсонських рятувальників позбавили доступу до води

У Херсоні рятувальники і журналісти у місцях стихійних паркувань поклали під колеса машин написи з нагадуванням, що пожежні гідранти потребують «звільнення».

Треба гасити пожежу, а доступу до води немає, бо просто на люку з пожежним гідрантом зручненько вмостилася чиясь автівка. Із такими випадками постійно стикаються рятувальники Херсонщини, котрі змушені витрачати дорогоцінний час на перемовини з водіями у той момент, коли десь із кожною секундою поширюється полум'я.

І оскільки роз'яснення не допомагають, працівники служби 101 разом із журналістами пішли на нестандартний крок. У місцях стихійних паркувань ділового центру Херсона, поруч із лікарнями просто під колеса машин вони поклали написи з нагадуванням, що пожежні гідранти потребують «звільнення» (на знімку).

Можливо, таке застереження у вигляді флешмобу автолюбителі, нарешті, візьмуть до уваги. І оперативний доступ до пожежного гідранта допоможе врятувати чиєсь життя та майно.

"Голос України"

Фото надано прес-службою Головного управління ДСНС Херсонщини.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон