Самопочуття підлітків, яких у Херсоні збила машина, стабільне

Про це сьогодні кореспондентам "UA: Херсон" розказав заступник головного лікаря з хірургічної роботи Херсонської обласної дитячої лікарні Віктор Бурдовіцин.

"Травми достатньо складні і у хлопця, і у дівчини. У хлопця важкий забій нирки, легенів, черепно-мозкова травма, важкий перелом кісток тазу. Травмовані три життєво значимі системи. У дівчини травмовані кістки тазу і струс головного мозку, забій легенів.

Самопочуття їх стабільне. Вони отримують все необхідне лікування, протишокову терапію. Перший етап протишокової терапії і усі дослідження, комп'ютерну томографію їм зробили у обласній клінічній лікарні.

Вчора, після стабілізації стану, їх перевезли до нашої дитячої лікарні. Наразі оперативне втручання не потрібне. Але у хлопця забій нирки. Поки що спостерігаємо, ультразвукове дослідження показує цілісність усіх органів", - розповів Віктор Бурдовіцин.

Після аварії травмованих дітей швидкою доправили до реанімації обласної лікарні, за добу їх перевели в обласну дитячу лікарню.

Нагадаємо, 31 липня в Херсоні на перехресті вул. Стрітенської та Робочої сталася ДТП. 31-річна жінка-водійка автомобіля Фольксваген скоїла наїзд на 2-х неповнолітніх, які перетинали проїжджу частину по пішохідному переходу. За даним фактом було відкрито кримінальне провадження.

Сьогодні, 2 серпня порушниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

За словами тимчасово виконуючого обов'язки начальника відділу з розслідування ДТП поліції Херсонщини Євгена Шаталова, наразі проводжуються слідчі дії, призначені проведення необхідних експертиз.

Також під час досудового розслідування слідчі перевірять стаж керування транспортним засобом винуватиці ДТП та підстави для отримання нею водійського посвідчення, - повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонської області.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон