Херсонська обласна рада запрошує до участі в конкурсі на право оренди комунального майна

Херсонська обласна рада пропонує долучитися до участі в конкурсі на право оренди приміщень у комунальних закладах.

Це - складова роботи над поповненням обласного бюджету, розвитком об'єктів комунальної сфери та налагодженням співпраці з підприємствами та організаціями.

Згідно рішення ХХVІ сесії Херсонської обласної ради VII скликання від 12 липня 2019 року № 1304 «Про оголошення конкурсу на право оренди майна, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області» оголошується конкурс на право оренди нерухомого майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст Херсонської області, з орендними ставками, визначеними на підставі Методики розрахунку орендної плати за майно та пропорції її розподілу, затвердженої рішенням XIV сесії обласної ради VII скликання від 08 вересня 2017 року № 581 «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно, що знаходиться у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, та пропорції її розподілу», орендодавцями якого є:

1.1. Херсонська обласна клінічна лікарня:
комунального майна загальною площею 6,0 кв.м. за адресою: м. Херсон, просп. Ушакова, 67, з метою надання медичних послуг населенню терміном на 2 роки 11 місяців зі стартовою платою за базовий місяць – 580,58 грн (96,76 грн за 1 кв.м) без урахування ПДВ та індексу інфляції, з орендною ставкою 20 %.

1.2. Комунальна установа «Медичний пансіонат Медик» Херсонської обласної ради:
гаражного боксу № 5 загальною площею 17,7 кв.м. за адресою: м. Херсон, вул. 295 Стрілецької дивізії, 21, за умови розміщення гаражу терміном на 2 роки 11 місяців зі стартовою платою за базовий місяць – 531,00 грн без урахування ПДВ та індексу інфляції, з орендною ставкою 15%;

нежитлового приміщення загальною площею 24,7 кв.м, на ІІІ поверсі будівлі за адресою: м. Херсон, вул. 295 Стрілецької дивізії, 21, за умови розміщення офісного приміщення терміном на 2 роки 11 місяців зі стартовою платою за базовий місяць – 2997,72 грн без урахування ПДВ та індексу інфляції, з орендною ставкою 18%.

1.3. Комунальний вищий навчальний заклад «Херсонське училище культури» Херсонської обласної ради:
частини вестибюлю першого поверху загальною площею 1,0 кв.м будівлі за адресою: м. Херсон, вул. Преображенська, 20, з метою розміщення кавового автомату терміном на 2 роки 11 місяців зі стартовою платою за базовий місяць – 32,96 грн урахування ПДВ та індексу інфляції, з орендною ставкою 9 %.

Умови конкурсу:

1. Заяви про участь у конкурсі приймаються протягом 10 робочих днів після оприлюднення повідомлення про оголошення конкурсу.

2. Для участі у конкурсі учасник подає до обласної ради такі документи (в запечатаному конверті, завіреному на місці склеювання конверта печаткою або підписом заявника з позначкою «На конкурс»):

заяву на участь у конкурсі та пропозицію щодо розміру орендної плати із зазначенням суми прописом та цифрами;

установчі документи (для юридичних осіб) (копія);

виписку (витяг) з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (копія);

документ, підтверджуючий взяття на облік як платника податків і зборів;

довідку про відсутність відносно заявника порушеної справи про банкрутство;

документ, що посвідчує права представника заявника (у разі необхідності);

копію паспорта, документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (для фізичних осіб).

Основним критерієм визначення переможця конкурсу є максимальний розмір орендної плати при обов'язковому забезпеченні виконання інших умов конкурсу.

Переможець конкурсу відшкодовує замовнику звіту про незалежну оцінку приміщення витрати, пов'язані із виконанням вказаної вище оцінки до моменту укладення договору.

Документи на конкурс приймаються за адресою: 73003, м. Херсон, пл. Свободи, 1, каб. 424. Довідкова інформація надається за тел.(0552) 49-25-00.

3. У разі якщо найбільший розмір орендної плати запропонований одночасно декількома учасниками конкурсу, переможцем конкурсу визначається учасник, який запропонував найкращі умови експлуатації об'єкта оренди.

4. Результати конкурсу визначаються постійною комісією обласної ради з питань управління об'єктами комунальної власності.

Херсонська обласна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон