Юрій Одарченко та Олексій Кучеренко: Теплові індивідуальні пункти повинні бути в кожному будинку

За ініціативи кандидата в народні депутати України по 183-му виборчому округу Юрія Одарченка та фракції «Батьківщина»,Херсонська міська рада внесла зміни до програми розвитку житлово-комунального господарства, які передбачають встановлення 20 індивідуальних теплових пунктів в будинках Херсона.

Як свідчить досвід минулого опалювального сезону, завдяки ІТП мешканці будинків зекономили до 40% оплати за опалення.

Аби довести реальні переваги встановлення ІТП, Юрій Одарченко разом з екс-міністром з питань житлово-комунального господарства Олексієм Кучеренком відвідали будинок, що знаходиться на вулиці Комкова, 89, в обласному центрі, де встановлено ІТП.

«Такі ІТП повинні бути не в одному будинку: вони повинні бути в усіх будинках Херсона та в цілому по Україні. Свого часу ми розробили програму встановлення ІТП у державній програмі реформування житлово-комунального господарства на 2010-2014 роки. Тоді 350 народних депутатів підтримали цю програму, яка передбачала державну підтримку ОСББ, включаючи ІТП», - говорить Олексій Кучеренко.

Голова ОСББ Лілія Абросімова говорить, що за один опалювальний сезон мешканці економлять в середньому до 33% на оплаті за опалення.

«Завдяки ІТП ми можемо регулювати температуру самостійно – якщо холодно, ми додаємо, якщо тепло на вулиці – тоді навпаки. Ми вже два роки користуємось ІТП, і це дійсно працює: за один опалювальний сезон економимо до 300 тисяч гривень. Ми радимо усім мешканцям багатоквартирних будинків встановлювати ІТП. Ви точно не пожалкуєте!», - каже Лілія Степанівна.

Кандидат в народні депутати по 183-му округу Юрій Одарченко та Олексій Кучеренко переконані: програму встановлення ІТП потрібно впроваджувати комплексно та за рахунок держави.

«Після виборів до Верховної Ради «Батьківщина» ініціюватимете державну програму модернізації застарілого житлово-комунального господарства, у тому числі, і встановлення ІТП. Голови ОСББ Херсона її підтримали, і ми обов'язково це реалізуємо!», - переконаний Юрій ОДАРЧЕНКО.


© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон