У Херсоні підписали меморандум із Міжнародною організацією праці

У Херсоні голова міської ради Володимир Миколаєнко, головний радник з технічних питань проекту МОП Джемал Ходжіч,представники громадських організацій, навчальних закладів, роботодавців та служби зайнятості підписали Меморандум про співпрацю щодо створення місцевого партнерства зайнятості.

Подія відбулася у рамках проекту «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні», який ініціювала Міжнародна організація праці.

Очікується, що партнерство сприятиме підвищенню якості освіти, створенню нових робочих місць у Херсоні та позитивно вплине на розвиток туристичної галузі та готельно-ресторанного бізнесу міста, а також зменшить трудову міграцію.

«Сподіваюся, що підписання Меморандуму нам дозволить якісніше готувати трудові кадри для потреб міста та сприятиме реалізації трудового потенціалу молодих фахівців у межах нашого Херсона», - зауважив міський голова Володимир Миколаєнко під час зустрічі.

Реалізація проекту у місті розрахована на 3 роки.

Довідка. Широкомасштабний проект МОП, спрямований на створення інклюзивних можливостей працевлаштування, що фінансується урядом Данії, був офіційно започаткований у липні 2018 року. Данська підтримка є частиною тематичної програми сталого інклюзивного економічного розвитку, що входить до складу Данської програми сусідства (DANEP) на 2017-2021роки.

Херсонська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон