Ремонт доріг на Херсонщині тепер буде інтерактивним

З такою ініціативою виступив голова обласної державної адміністрації Юрій Гусєв 16 липня під час робочої наради з представниками профільних структурних підрозділівХерсонської ОДА та служби автомобільних доріг.

Новий керівник облдержадміністрації ознайомився з інформацією щодо ремонтів на дорогах області та запропонував залучати жителів Херсонщини до визначення найважливіших для ремонту ділянок автошляхів, а також оцінювання якості виконаних робіт.

«Потрібно створити публічну інтерактивну електронну карту автомобільних доріг Херсонської області, і позначити ділянки: де що планується побудувати, де вже побудовано, та де здійснюється ямковий ремонт.

Для того щоб суспільство знало, де що відбувається, і могло це проконтролювати. Крім того, на наступний рік нам потрібно побудувати комунікацію з населенням про те, які дороги треба ремонтувати першочергово», - наголосив Юрій Гусєв.

У свою чергу, заступник голови ОДА Сергій Тригуб відзначив, що фінансування ремонту автошляхів по областях здійснюється у конкретному відсотковому співвідношенні, тому важливо реагувати на громадську думку:

«Кошти виділяються залежно від загального кілометражу доріг по області, і в процентному відношенні вони відразу поділяються на певні види робіт. Тому першочергово ми намагаємося задовольнити всі потреби по зверненням щодо найбільш проблемних ділянок доріг», - поінформував Сергій Тригуб.

За матеріалами ХОДА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон