Море позитиву для дітей Херсона

Живе спілкування, танці, співи, дитячі розваги і море позитиву, - таким запам'ятається свято "Діти - щастя квіти" жителям Шуменського мікрорайону Херсона.

Традиційно, організатором виступив Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе", який регулярно опікується здоровим дозвіллям дітей. Він зазначив: "Зараз наші діти засіли за комп'ютери, телефони, планшети. Поки батьки працюють, малі не відривають очей від екранів, не слідкують за своєю поставою... Але ж літо - це найкращий час для оздоровлення! Тому я намагаюсь якомога частіше проводити для наших дітей цікаві розвиваючі заходи."

Оцінили старання Юрія Рожкова і в ОСББ "Оріон". Його голова Людмила Ємельянова поділилась враженнями від дитячого свята: "Наші мешканці були у захваті! Діти грались з аніматорами, співали, танцювали. Це свято - як сонечко у хмарному небі! Нам його не вистачало. Дуже багато гарних емоцій отримали наші родини.

А тим часом, ми з керівниками ще 4-х ОСББ спілкувалися з Юрієм Рожковим про буденні клопоти і навіть після заходу ще довго не розходились. Дуже приємно, що така поважна і шановна людина звернула увагу на наш двір.

Нещодавно представники Громадської платформи "Добро переможе" завітали до нас з пропозицією допомогти у благоустрої. Визначились з цементом та клеєм для плитки. Зараз ми ремонтуємо ганки.Один вже зробили. Вийшло гарно, люди задоволені. Тож продовжуємо цю роботу. Дякуємо Юрію Рожкову та його команді за підтримку і турботу!"

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон