Юрій Рожков заохочує херсонських спортсменів до перемог

У Херсоні відбувся четвертий Відкритий Чемпіонат Херсонської області з тенісу серед аматорів.

Насолодитися грою та повболівати за учасників запросили і лідера Громадської платформи "Добро переможе" Юрія Рожкова, який регулярно допомагає проводити змагання з великого тенісу різних рівнів.

«Спорт загартовує, розвиває, окриляє та надихає на перемоги у всіх сферах життя! Це я знаю точно з власного досвіду, а тому намагаюсь всіляко підтримувати різні види спорту на Херсонщині!», - наголошує Юрій Рожков.

Тенісисти-любителі 10 областей змагались за звання кращого у категоріях "25+" та "45+". Позитивний настрій та чудова літня погода сприяли видовищному турніру!

Віктор Колісник, голова відокремленого підрозділу Федерації тенісу України в Херсонській області розповів:

«Рожков Юрій - наш давній друг. Він спортсмен і вся його родина пропагує здоровий, спортивний спосіб життя! Старший син Вадим регулярно відвідує корт, середній син Олексій - міжнародний тренер другої категорії з тенісу! Маленька Ліза навчається у дитячій Школі тенісу. Її завжди супроводжує турботлива матуся Вікторія! А разом родина Рожкових - чудова команда і приклад для наслідування!

Я вдячний Рожкову Юрію ще й за те, що він регулярно стимулює наших спортсменів - допомагає з подарунками для переможців всіх турнірів, опікується оновленням матеріально-технічної бази Школи тенісу. Нещодавно завіз меблі та спортінвентар. Сьогодні заохотив переможців Херсонського обласного турніру.

А ними стали: Артем Івченко (м. Львів) та Сергій Хохлін (м. Сміла, Черкаської області). Херсонці цього разу дійшли до півфіналу. Але ми розвиваємось! І, дякуючи партнерам та добрим друзям, працюємо над покращенням результатів! Разом йдемо до нових звершень та перемог!»


Громадська платформа "Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон