На Херсонщині податківці перевіряють курорти

Нелегальні перевізники заповнили під'їзди до залізничного вокзалу Генічеська.

Податківці Херсонщини роблять усе, щоб у тіньових ділків на курортах регіону земля під ногами горіла. На Чорноморському узбережжі, у селищі Залізний Порт Голопристанського району, під час операції «Курорт» вони спільно з поліцією виявили нелегальний готель на 26 місць, який працював без жодних дозвільних документів.

Його власник не був навіть зареєстрований як фізична особа — підприємець і відмовився надати членам рейдової бригади документи, що посвідчують особу. Та це не завадило перевіряльникам скласти на порушника адмінпротокол, за яким йому світить від 17 тис. грн штрафу. Але ще більший «вилов» очікував на фахівців ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та Севастополі у курортному Генічеську.

Тут біля залізничного вокзалу вони накрили цілу групу таксистів-нелегалів без дозвільних документів і реєстрації підприємницької діяльності. Ті «відловлювали» відпочивальників, щоб везти їх до оздоровниць на чотирьох легковиках і двох мікроавтобусах. Причому один із них примудрився завантажити в свій мікроавтобус майже два десятки дітей.

Усі «пірати з шашечками» також сплатять від 17 до 34 тис. грн штрафів. А рейди фіскали обіцяють продовжувати до кінця сезону, повідомляють у прес-службі ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та Севастополі.

"Голос України"

Фото надано прес-службою ГУ ДФС у Херсонській області, АР Крим та Севастополі.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон