На Херсонщині відбувся випуск касирів торговельного залу

Днями в ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості» відбувся випуск групи слухачів за професією «Касир торговельного залу».

У процесі професійного навчання здобувачі освіти набули загальнопрофесійні знання та уміня для виконання трудових функцій, для швидкого адаптування до змін у професійній діяльності, що є складовими відповідної професійної кваліфікації.

Підсумком навчання стала державна кваліфікаційна атестація, на якій була присутня менеджер з персоналу торгівельної мережі ТОВ «Авіон» Маріїя Гуленко.

«Касир – це працівник, який має працювати не тільки з грошима, пластиковими картками, електронними грошима, а й вміти спілкуватися з людьми. І окрім відмінного знання касового апарата, потрібні терпіння, стриманість», - зазначила пані Марія.

Фахівці ДНЗ «Херсонський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» переконані, що виявлені під час навчання та виробничої практики на торговельних підприємствах Херсонщини загальні здібності й уміння допоможуть майбутнім касирам досягти успіху в професійному житті.

Професія «касир торговельного залу» займає одне з перших місць в «гарячій десятці» найбільш затребуваних фахівців. Адже цьому сприяє розвиток торгівлі та, відповідно, збільшення кількості супермаркетів.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон