Жителям Херсонщини допомагають кар’єрні радники

З початку року у Херсонській обласній службі зайнятості працюють фахівці - кар'єрні радники, які індивідуально надають допомогу кожному, хто звертається за пошуком роботи.

Успішним прикладом роботи кар'єрного радника - є працевлаштування. Так, Людмили Косоротько, колишня безробітна, яка перебувала на обліку Іванівської районної філії ХОЦЗ, працювала з кар'єрним радником.

Жінка звернулася за допомогою у пошуку роботи до Іванівської районної філії Херсонського обласного центру зайнятості після звільнення з районного центру первинної медико-санітарної допомоги, де працювала молодшою медичною сестрою.

Спільно з безробітною кар'єрний радник склав індивідуальний план працевлаштування з урахуванням можливостей жінки та результатів профілювання, в якому прописані взаємні обов'язки та права щодо виконання умов плану.

При наступному прийомі кар'єрний радник повідомив про можливість працевлаштуватися в зоні відпочинку Херсонської області. Пані Людмилу зацікавила дана інформація, вона відвідала ярмарок сезонних вакансій, що проходила у місті Скадовськ, отримала направлення на працевлаштування в ТОВ «ДОЦ «Червоні вітрила»» за посадою покоївки.

Від 18 червня поточного року жінка успішно працює покоївкою.

Кар'єрний радник – фахівець, який допоможе не просто знайти роботу, він підбере її, врахувавши всі професійні навички, рівень професіоналізму та індивідуальні особливості безробітного. Кар'єрні радники працюють з кожним клієнтом індивідуально та допомагають безробітнім щоразу, коли ті звертаються до служби зайнятості.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон