Херсонський депутат привітав з Днем родини

Депутат Херсонської міської ради від "Об'єднання "Самопоміч", батько чотирьох дітей Андрій Дмитрієв привітав херсонців зі святом - Днем родини:

Прийміть щирі та сердечні вітання з Днем родини!

Ніхто не стане заперечувати істину, що родина завжди була і залишається джерелом любові, поваги, взаємодопомоги та збереження кращих традицій людських взаємин.

Коли є тепла мамина посмішка, надійне батькове плече, добра порада брата, підтримка сестри, веселий сміх дітей і сповнений любові погляд чоловіка чи дружини – це найбільше щастя...

Є гарне прислів'я про те, що одну гілку переламати легко, а ось коли вони зібрані в пучок — навряд чи. Ось так і з сім'єю. Разом куди легше протистояти життєвим негараздам, знаходити виходи, боротися.

Саме родина, увібравши в себе історичний досвід всіх попередніх поколінь, завжди була і залишається осередком збереження духовних і культурних традицій та саме вона є тією цеглиною, на якій стоїть держава.

Тож в цей святковий день, щиро бажаю кожній родині мирного неба, щасливої долі, міцного здоров'я, добробуту, благополуччя, злагоди та любові.

Нехай будуть щасливими і вдячними ваші діти, а буденні клопоти завжди радісними і приємними.

Нехай для кожного з вас родина буде самою надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть, - побажав Андрій ДМИТРІЄВ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон