Співаковський: Наша задача – забезпечити сталий розвиток закладів освіти

Сьогодні я приїхав не просто звітувати, а поглянути на умови, в яких буде знаходитися моя онука і, звісно, пoцiкавитися - як рухається електронна черга, - розповів народний депутат Олександр Співаковський.

Це дошкільний навчальний заклад - центр розвитку дитини №20 "Пірамідка" Херсонської міської ради. Як освітянин, я усвідомлюю, що 80% інтелекту дитини формується саме в дошкільний період та в початковій школі.

Важливо, в яких умовах перебуває дитина та якого рівня виховательський склад. Тому сприяння інвестиціям в дитячі садки - задача освітянина, в тому числі й моя.

Приємною була зустріч з колективом дошкільного заходу. Було багато запитань і щодо електронної черги, і щодо того, хто буде виховувати наших дітей, адже молодь масово залишає Херсон.

За традицією я спочатку звітував про свою роботу в якості народного депутата у Верховній Раді та на окрузі, а потім відповідав на питання вихователів та батьків. Увагу знову акцентував на розвиткові університетів, адже якщо їх не буде в місті, то місто перетвориться в село.

Наша задача – забезпечити сталий розвиток шкіл та дитячих садочків, а також вищих навчальних закладів, інвестувати в медицину (саме цим ми і займаємося). Комітет з питань науки та освіти складається з 7 депутатів, тому дуже складно впливати на більшість процесів, адже великий комітет може заблокувати якесь рішення.

Немає значення, проголосують люди за тебе наступного разу чи ні, головне – це можливість проговорити те, що тобі вдалося або ні. Я завжди наголошую: вислухати треба кожного кандидата, але вибір людина робить самостійно та незалежно. Головне - ні в якому разі не продавайте свій голос!, - закликав Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон