Юрій Рожков: ми хочемо жити у здоровому та безпечному середовищі

"Ми знову беремо фарбу до рук та замальовуємо ганебні написи на стінах, що рекламують наркотики. І ми це робитимемо й надалі,бо хочемо жити у здоровому та безпечному середовищі!", - Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе".

Тому разом з Міжнародною антинаркотичний асоціацією та небайдужими земляками долучились до Всеукраїнської акції #здорова_молодь_гідна_нація.

Сьогодні поширення наркотиків - один з найгостріших викликів для сучасної молоді. Брудні написи на парканах та будівлях спокушають молодь шукати небезпеку, гострих відчуттів, а, по суті - занепастити своє життя та змусити страждати близьких і рідних.

Такі написи часто зацікавлюють дітей заходити на ці сайти, з чого починається переписка та сумнівні знайомства. І це страшно!

Як непросто вилікувати наркозалежну людину добре знають в МАА. Дмитро Костяков, голова Херсонського обласного осередку Асоціації зазначив: "Ми боремося за їх здорове майбутнє. Бачимо розпач, сльози, біль, страх, але боремось! Це дуже складно. Ми оргагізовуємо виїзди у табори, де проходить реабілітація і навчання юнаків та дівчат, що одужують. Вдячні Юрію Рожкову за підтримку і у цьому процесі, і у пропаганді здорового способу життя! Зокрема, в День боротьби з наркообігом, він забезпечив фарбою небайдужих херсонців. І ми всі разом замальовували рекламу наркосайтів.


За безцінний вклад у формування здорового суспільства України урочисто нагороджуємо Юрія Рожкова, лідера Громадської платформи "Добро переможе" почесною грамотою. Щиро вдячні за співпрацю у такому важливому і надактуальному напрямку розвитку здорової нації!"


Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон