Співаковський закликав випускників бути локальними патріотами Херсона

Вчора, 24 червня, народний депутат Олександр Співаковський мав можливість побувати на випускному вечері у Херсонській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №12 з поглибленим вивченням французької мови:

...Це дійсно хвилюючий момент, адже не важливо, скільки років пройде, ми все одно постійно будемо повертатися в ці часи.

Кожен із нас неодноразово думав про закінчення уроку, семестру, навчального року, про закінчення школи. І це абсолютно нормально. Але зараз розпочинається зовсім інше життя, на яке випускники будуть впливати самі. Завжди варто пам'ятати, що є батьки, є рідна школа, є місто Херсон, які чекають на вас.

Для мене освіта – це шанс, можливість досягти своєї мети. У кожного вона своя. Але мені хочеться, аби діти отримували насолоду від освіти, адже людина, яка володіє різними мовами, знає математику, історію, вміє висловлювати свої думки, автоматично має можливість «просуватися» у житті. Наші виші дійсно можуть забезпечити гарну освіту та працевлаштування.

Дуже приємно було почути слова подяки за внесок у розвиток освіти від депутата Херсонської обласної ради, члена наглядової ради ХДУ Юрія Рожкова. Це людина, яка завжди підтримує освіту і соціальні сфери.

Я закликаю випускників бути локальними патріотами: Херсон потребує вас, ваших знань та мотивації. Без вас Херсон точно не буде гарним містом!, - переконаний Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон