У Херсоні знають: Вчитися ніколи не пізно

Вже третя група випускників курсів комп'ютерної грамотності для людей поважного віку в урочистій обстановці отримала Подяки та подарунки від керівника соціального освітнього проекту, лідера Громадської платформи "Добро переможе" Юрія Рожкова.

"Дуже важливо, щоб наші дідусі і бабусі, у вік комп'ютерних технологій, могли вільно користуватися гаджетами. Часто так буває, що діти чи онуки живуть або працюють за кордоном. Зрозуміло, що люблячим батькам хочеться чути, бачити, листуватися з рідними щодня. І ми, слава Богу, маємо таку сучасну можливість!

Тож намагаємось, за допомогою курсів комп'ютерної грамотності, трохи "осучаснити" старше покоління. Дякую слухачам за їх активність та наполегливість. А тренеру-наставнику за терпіння, особливий підхід і увагу до кожного нашого учня!", - зауважив Юрій Рожков.

Варто зазначити, що заняття проходили у Херсонській ЗОШ №12, у другу зміну, після основних шкільних уроків. За розкладом, слухачі курсів збиралися у комп'ютерному класі, який пів року тому, у співпраці з Міжнародними фондами, завіз в подарунок школі Юрій Рожков. Завдяки домовленості з керівництвом навчального закладу, новітні комп'ютери слугуватимуть максимальній кількості осіб в громаді.

Така практика буде корисною у кожному населеному пункті - переконаний ініціатор курсів "Вчитися ніколи не пізно" Юрій Рожков, адже люди поважного віку, віддавши роки молодості праці, сплачуючи податки, напевне, заслуговують на соціальну підтримку, у тому числі, й освітнього напрямку. Варто лише правильно організувати співпрацю!

До прикладу, ще одна група слухачів комп'ютерної грамотності, на базі Кіндійської школи, днями завершує свій курс. Одразу після випуску у зазначених закладах освіти триває наступний набір на безкоштовне навчання.

Добро переможе - громадська платформа Юрія Рожкова

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон