Херсонська обласна дитяча лікарня отримала презент від Юрія Рожкова

У спекотне літо морозильна камера для харчоблоку Херсонської обласної дитячої лікарні - актуальний презент від Юрія Рожкова у співпраці з Фундацією "Голландія-Україна".

Устаткування європейського обладнання днями замінить зношене старе. Про це повідомила головний лікар Інна Холодняк: "Дякуємо Юрію Рожкову та його команді Громадської платформи "Добро переможе" за це та інше обладнання! Дуже вчасно, бо у літній період без охолодження медичних препаратів - ніяк! Це великий ризик. Адже маємо суворо притримуватись термінів і умов зберігання ліків!


Зараз користуємось і фізіотерапевтичним обладнанням, зокрема, інфузоматами, що у травні вдалось закупити завдяки зібраним коштам у ході Всеукраїнського марафону "Врятуємо життя разом!". Сьогодні медицина, попри те, що з обласного бюджету виділяються певні суми, не в змозі обійтися без меценатів. Коштів на все не вистачає! Тож просто чудово, що є серед нас такі небайдужі до здоров'я нації люди, як Юрій Рожков.

Він завжди відгукується на прохання про допомогу, а також, за можливості, і сам пропонує матеріальну підтримку, гуртує у благодійності херсонців. Медичний персонал, маленькі пацієнти та їх батьки щиро вдячні йому за щедре серце і благодійні справи, які допомагають одужувати, жити і радіти повноцінному життю!"

Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро Переможе"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон