Замість гри у футбол на Херсонщині чиновники «футболять» стоси паперів

Ще минулого року у Бериславському районі області мало стартувати будівництво найбільшого та найсучаснішого в краї стадіону вартістю 112,7 мільйона бюджетних гривень.

Він мав стати базою для тренувань дитячо-юнацької спортшколи «Таврія» та однойменного футбольного клубу другої ліги, що його передислокували з Сімферополя до Берислава після окупації Криму. Однак провалилися чотири тендери підряд, оголошених районною радою.

Наприкінці травня нинішнього року, приміром, тендерний комітет відхилив пропозиції обох фірм-учасниць з міста Дніпро, пояснюючи це порушеннями у підготовці документації. Тож тендерну процедуру доведеться «перезапускати» вп'яте, і чи буде вона результативною, у Бериславській райраді прогнозувати не зважуються. Так само не можна сказати, що будівництво стадіону завершиться відповідно до планів влади до кінця 2020 року. З такими бюрократичними викрутасами буде непогано, якщо воно бодай почнеться до цього терміну.

"Голос України"

На знімку: юні футболісти з Берислава змушені поки тренуватися на полі зі штучним покриттям.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон