Херсонців запрошують відвідати виставку вишитих картин

Мистецтво вишивки сьогодні живе, розвивається, збагачується новими аспектами. ЇЇ різноманітність по-справжньому вражає, а сучасна образність вишивання є стильною та завжди актуальною.

Оздоблювати інтер'єр своєї оселі чи робити за її допомогою свій одяг стильним та, дійсно, унікальним – мейнстрім у сучасній культурі.

Нещодавно відкриту у відділі мистецтв виставку вишитих картин «Краса навколо» презентувала сама авторка – молода херсонка Діана Баліна. Вона розповіла про історію створення кожної з робіт, що представлені на виставці.

При створенні однієї з них Діана використала не зовсім традиційні матеріали та техніки. Для неї вишивання – це хобі, але роботи майстрині-дизайнерки вражають своєю бездоганністю.

Тонке відчуття кольору, життєрадісна гама поєднань відтінків кожної з картин роблять їх справжнім витвором мистецтва.

Цікавість до виставки не стихає. Приходьте і ви до Херсонської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Олеся Гончара, відчуйте таїну справжньої краси.

lib.kherson.ua

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон