Херсонський центр діагностики облаштують для потреб осіб з інвалідністю?

Ні для кого не секрет, що Херсон досить-таки погано обладнаний для потреб осіб із інвалідністю.

Річ у тім, що у місті майже повністю відсутня інфраструктура, яка б значно полегшила життя маломобільним групам населення. Доходить до того, що вони не можуть без сторонньої допомоги потрапити у лікарні, аптеки, магазини, а й інколи у власні квартири.

Так, при Херсонській обласній державній адміністрації буде утворена робоча група, яка займеться питанням організації щодо забезпечення безперешкодного доступу осіб з інвалідністю до будівлі центру діагностики Херсонської обласної клінічної лікарні. Відповідне розпорядження було підписано заступником голови ХОДА Сергієм Тригубом.

У документі зазначено, що до складу даної робочої групи увійдуть директори департаментів та управлінь Херсонської міської й обласної ради. Також до її складу включили директора Херсонського осередку громадської організації «Велід» Віктора Булку. Дана ГО займається проблемами осіб з інвалідністю.

Зазначимо, що зараз у Херсоні активно запроваджують міську програму «Доступний Херсон». В її рамках планують облаштувати 5 будинків пандусами. На це із міського бюджету вже виділили 761 тис. грн.

"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон