Херсонські школярки з ШГП серед переможців фестивалю «Bookfashion»

Минулої суботи, 20 квітня, у Київському університеті імені Бориса Грінченка нагородили переможців Всеукраїнського фестивалю буктрейлерів і промороликів «Bookfashion».Серед нагороджених були і херсонські школярки з Школи гуманітарної праці.

Конкурс, який організовує кафедра видавничої справи Інституту журналістики, проводиться вже вп'яте. Його учасники - студенти і школярі, які створюють рекламні ролики на улюблені книги, чим привертають увагу молоді до новинок книжкового ринку та популяризують читання в Україні.

Учасники фестивалю з'їхалися з усієї країни: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Чернігівської областей.

Переможцями стали і учні Навчально-виховного комплексу «Школа гуманітарної праці» херсонської обласної ради. Учениця 5А класу, Невмержицька Софія зайняла друге місце в номінації «Трейлер до дитячої книги» за трейлер до книги Н. Матолінець «Гессі».

Учениця 8-Б класу, Костенко Марія посіла друге місце в номінації «Трейлер до книги переможця Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова»» за трейлер до книги Н. Матолінець «Гессі».

Учениця 6А Рогова Вероніка посіла третє місце в номінації «Трейлер до дитячої книги» за трейлер до книги М. Павленко «Русалонька із 7В».

Вітаємо і бажаємо нових творчих здобутків!

За матеріалами НВК ШГП

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон