Молоді Херсона - якісне і комфортне житло

Вчора, 23 квітня, відбулась робоча нарада керівництва Херсонського регіонального управління Державного фонду сприяннямолодіжному житловому будівництву та будівельних компаній, які беруть участь у реалізації державних та місцевих житлових програм.

Директор Регіонального управління Держмолодьжитла Юрій Волкович підкреслив, що в Передвиборчій програмі Президента України В.Зеленського особлива увага приділена молодіжному житловому кредитуванню, а згідно з резолюцією комітетських слухань «Молодіжне житлове кредитування – вклад в майбутнє європейської України», організованих парламентським Комітетом з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту і туризму спільно з Держмолодьжитлом, поставлено завдання Уряду відновити фінансування програми молодіжного житлового кредитування з державного бюджету у 2019 році.

Керівники підприємств - забудовників Сергій Кіщенко, Андрій Яценко, Сергій Волченко, Андрій Пепель, Микола Картавцев, Людмила Щербак обговорили хід виконання планів будівельно-монтажних робіт, перевірили якість виконання робіт на житлових об'єктах № 34/4, № 34/3 на 63 квартири кожний, які планується ввести в експлуатацію до кінця поточного року.

Також предметом детального обговорення стало питання щодо облаштування зони відпочинку для родин мікрорайону, будівництво спортивного та дитячого майданчиків на земельній ділянці МЖК.

Проектом та генеральним планом забудови мікрорайону передбачено також будівництво нової потужної електропідстанції, мереж водо- та теплопостачання.

Неодноразово протягом останніх років будівельники спільно з мешканцями мікрорайону виходили з пропозицією до міськвиконкому щодо початку будівництва школи, дитячого садочка та спортивної школи в 4-А Таврійському.

Впевнені, що міська влада почує людей. Зони відпочинку для родин, спортивні та дитячі майданчики, збудовані МЖК, разом зі школою, дитячим садочком та якісними дорогами, збудованими містом, стали б довгоочікуваною головною прикрасою всього 4-А Таврійського мікрорайону!

За інформацією Регіонального управління Держмолодьжитло
та ТОВ «МЖК м.Херсон»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон