Автівку у Генічеську спалили на очах її господаря

Підпали автівок з хуліганських мотивів чи заради зведення якихось рахунків – улюблене заняття маргіналів на Херсонщині.

Причому їм абсолютно однаково, чи пускати червоного півня під розкішний лімузин, чи під «бюджетну» легківку. От і в Генічеську опівночі спалахнув крихітний «Смарт». Машину власник залишив у дворі пятиповерхівки на вулиці Курасова, просто під вікнами своєї квартири.

Він час від часу поглядав, як там унизу почувається його «залізний поні», та однаково не встиг нічого вдіяти – побачив лише, що полум'я одразу охопило «Смарт» з усіх боків. Примчали вогнеборці з місцевої пожежної частини, та також особливо нічим не зарадили – машинка вже являла собою обгорілий металевий «кістяк». Лише встигли відтягти «Жигулі», які стояли поруч – ті вціліли.

Поліція встановлює, хто саме скоїв підпал – за цим фактом уже розпочали кримінальне провадження. Але свідків поки не знайшли, та й на місці злочину не залишилося ані пляшки з-під займистої суміші, ані якихось інших речей, які могли б допомогти із розшуком підозрюваних.

Сам господар «Смарту» виявився не олігархом, а скромним підприємцем. У них «доброзичливців», щоправда, також вистачає. Проте потерпілий запевнив вартових порядку, що ворогів не має, або ж нічого не знає про них.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон