Херсонцям пропонують стати мільйонерами

Аферисти – люди креативні і ледь не щодня намагаються вигадати нові схеми заволодіння чужими грошима. Проте є і такі способи, які вже стали «класичними». Наприклад, листи щастя від невідомих іноземців.

Один з таких листів від Дональда Бенсона отримала і херсонка Ольга. Лист ломаною російською викликав у дівчини лише посмішку. Невідомий питався про справи та перепрошував за несподіване повідомлення.

А далі йшла дуже цікава пропозиція: «Могу ли я перевести сумму в 4 миллиона долларов на ваш банковский счет? 30 процентов будет вашей долей, как только я получу ваш ответ, я сообщу вам, что от вас требуется. От вас нужен очень срочный ответ».

Шкода, що така щедра пропозиція – не реальна... Та й навряд чи якийсь незнайомець поділиться немаленькими грошима з іншим незнайомцем. Подібні історії зустрічаються хіба що у голлівудських фільмах, але будьте обережні - завершення таких афер цілком реальне і дуже сумне...

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон