На облаштування зупинок громадського транспорту у Херсоні планують виділити 212 тис. грн

Херсонська міськрада планує виділити 212 тис. грн на облаштування зупинок громадського транспорту в осінньо-зимовий період.Відповідний проект рішення був опублікований сьогодні на офіційному сайті Херсонської міськради.

У документі зазначено, що коштом міського бюджету планують встановити нові навіси на зупинках громадського транспорту: «Лікарня Залізничників», «Селище Зимовик», «Миколи Гринька» та «Соборна». Придбання та монтаж нових навісів коштуватиме міському бюджету 179 тис. грн, а проведення капітального ремонту вже встановлених - 26 тис. грн.

Також на демонтаж навісу на зупинці «Лікарня Залізничників», яка вже експлуатуються більше 30 років, витратять 4 тис. грн коштів міського бюджету. Займатися виконанням даних робіт планують доручити КП «Бюро естетики».

Зазначимо, що дане питання депутати мають розглянути на 30 засіданні сесії Херсонської міськради, дата проведення якої ще не назначена.

Аркадій ЛІСНІЧУК, фото автора
"Гривна"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон