В Херсонському держуніверситеті навчається найталановитіша і найрозумніша молодь

Про це неодноразово говорив і говорить знову народний депутат України Олександр Співаковський:

На сцені Херсонського державного університету студенти всіх факультетів презентують свої таланти в рамках фестивалю мистецтв «Молода хвиля» вже 59 років! Цього року фестиваль проходить в новому форматі – 5 концертів замість 10 (10 факультетів об'єдналися між собою).

Наші студенти та й молодь взагалі найбільше цінують дві речі: свободу і справедливість. Мій меседж, адресований журі: дуже важливо, щоб рішення, яке буде прийняте, приймалося не до проведення конкурсу, а після.

Тому мені хочеться побажати, щоб не було переможених. Неабияке значення має те, що студент може відкрити себе і свої таланти. Адміністрація забезпечує дуже прості речі: щоб у вас була зала, щоб у вас було світло, щоб було сучасне обладнання, сучасні технології.

Про віртуальне community сьогодні вже розповідав. Тому було вручено флешки студентам, які залучили найбільшу кількість підписників до нашого Телеграм-каналу, повідомив - Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон