Естафета «Пам’ять поколінь» стає традицією у Генічеському районі Херсонщини

Про це говорили у кабінеті голови Генічеської районної ради Андрія Євстратова, де пройшло засідання організаційного комітетуз питань проведення в травні 2019 року другого легкоатлетичного кросу «Пам'ять поколінь», присвяченого Великій Перемозі над фашизмом та Дню пам'яті та примирення.

В цьому році зазначений захід у Генічеську планується провести 8 травня. Реєстрація запланована з 8.20 до 9.00. Потім відбудеться церемонія відкриття забігу і о 9.15 учасники будуть стартувати від скверу «Скорботної матері» зі сторони магазину «Лакомка».

Фінішувати спортсмени і всі бажаючи будуть на меморіалі «Пушка» в с.Генічеська Гірка, де відбудеться святковий мітинг на честь Великої Перемоги у другій світовій війні. Всім учасникам легкоатлетичного кросу будуть вручені пам'ятні сертифікати, а переможцям і призерам – дипломи.

За матеріалами Генічеської районної ради

P.S. Нагадаємо, що у минулому році участь в забігу легкоатлетичного кросу «Пам'ять поколінь», який також проводився у Генічеську за ініціативи голови районної ради Андрія Євстратова, взяло близько 60 учасників, дистанція складає 9 км.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон