Співаковський: Живі приклади, справжні герої формують нову еліту держави, її захисників

Сьогодні, 15 квітня в Херсонському державному університеті відбулася зустріч студентів з військовим фельдшером, солдатом Збройних сил України, учасником російсько-української війни Вадимом Свириденко.

Це людина, яка втратила кінцівки, але не втратила силу духу. Справжній приклад мужності і відваги, приклад того, що таке справжній патріотизм та любов до рідної країни.

Тема російсько-української війни є актуальною для південної Херсонщини, що межує з окупованим Кримом (а він був і залишається частиною нашої держави!).

Своїми історіями поділилися ветеран АТО, доброволець І-го добровольчого батальйону, громадський діяч Костянтин Вінниченко, представник Збройних сил України, цивільно-військовий співробітник Владислав Назаров та громадський діяч, військовий волонтер, представник Ради волонтерів при Міністерстві оборони України та Генштабу України Ольга Данилова.

Живі розповіді учасників подій на сході України примушують задуматись про майбутнє нашої держави, про відповідальність і борг перед нею, про європейський вибір, адже саме ми її захисники.

Дуже приємно, що студенти медичного факультету відразу запитали, як вони можуть допомогти. Це свідчить про те, що кордонів між гостями та студентами не було.

Живі приклади, справжні герої формують нову еліту держави, її захисників, - переконаний народний депутат України Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон