Генічани прагнуть до вищої освіти

У Генічеській районній раді добре розуміють необхідність підвищувати освітній рівень своїх земляків і прикладають зусилля для досягнення цієї мети.

Так, нещодавно делегація Генічеського району у складі директорів загальноосвітніх шкіл, представників районного відділу освіти та голови Генічеської районної ради Андрія Євстратова, який очолив делегацію, за підтримки депутата обласної ради Галини Толубець, відвідала Херсонський державний аграрний університет та Херсонський національний технічний університет.

Адміністрації вищих навчальних закладів організували змістовні й насичені зустрічі та екскурсії. У процесі спілкування присутніх ознайомили з освітнім процесом у вищих навчальних закладах, їх матеріально-технічною, науковою базою, напрямками підготовки спеціалістів, науковими розробками та досягненнями.

Після закінчення екскурсій головою Генічеської районної ради та ректорами університетів було підписано меморандуми про співпрацю, в рамках яких сторони домовились об'єднати зусилля, ресурси, потенціал і досвід та спільно діяти задля підтримки обдарованих дітей, сприяння їх всебічному розвитку, формування у них життєво важливих умінь і навичок, підвищення ефективності підготовки фахівців та науково-практичного співробітництва.

Це вже друга поїздка наших директорів шкіл, організована головою Генічеської районної ради Андрієм Євстратовим до вищих навчальних закладів області з метою зміцнення зв'язків між навчальними закладами районного та обласного рівнів, а також розвитку освітньої сфери Генічеського району.

За матеріалами Генічеської районної ради

P.S. Нагадаємо, що у рамках першої поїздки, 21 березня 2019 року, директори загальноосвітніх шкіл Генічеського району відвідали Херсонський державний університет та Херсонську державну морську академію.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон