Біля адмінкордону отаборилися «нелегали»

За надання послуг з перевезення пасажирів без відповідних ліцензій передбачено штрафні санкції — від 17 до 34 тисяч гривень.

Скільки б влада не боролася з нелегальними перевезеннями біля адмінкордону з окупованим Кримом, а вони однаково тривають. Так, під час спільного рейду податківців та співробітників Чорноморського міжрегіонального управління Укртрансбезпеки вони виявили біля КПВВ «Каланчак» на Херсонщині цілу стоянку «нелегалів» без ліцензій, котрі очікували пасажирів з півострова.

Причому забирати клієнтуру приїхали не лише мешканці Херсонщини, а й «заробітчани» з Донецької, Луганської та... Львівської областей, розповіла власкору «Голосу України» начальник відділу ГУ ДФС Херсонщини Ірина Сальник.

За надання послуг з перевезення пасажирів без відповідних ліцензій передбачено штрафні санкції — від 17 до 34 тисяч гривень, а за рішенням суду можуть і транспортний засіб конфіскувати. Однак це не зупиняє тіньових бізнесменів.

«А з початком курортного сезону їх може стати ще більше», — прогнозує начальник Чорноморського міжрегіонального відділення Укртрансбезпеки Ігор Пастух.

"Голос України"

Фото: kherson.sfs.ua

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон