Херсонській школі подарували нові меблі

Чергова допомога в оновленні шкільних меблів надійшла у Херсонську ЗОШ №45.

Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе" цього разу привіз стільці. Кілька комплектів, загальною кількістю більше 100 шт. вже розподілили у різні навчальні аудиторії.

Олена Шабаєва, директор 45 школи поточнила: "Перший комплект стільців з ортопедичними спинками ми встановили у швейну майстерню для дівчаток. Це зручні, якісні стільці європейського зразка, за якими сидіти - справжнє задоволення!


Другий комплект розмістили у холі навколо столу. Це буде зона відпочинку для учнів. Вони проводитимуть там час на перервах, доки провітрюється клас.

Третя партія стільців - для підгруп в кабінет англійської мови. Четвертий комплект табуреток для малюків занесли в групу подовженого дня. Є ще п'ятий комплект для старшокласників.

Днями плануємо ним замінити старі стільці в 11 класі. Ми дуже дякуємо Юрію Рожкову за системну допомогу в оновленні матеріально-технічної бази нашої школи! За ці стільці, а також за 40 комплектів одномісних парт зі стільцями, що надійшли нам ще восени!"


Щоразу, відвантажуючи меблі у закладах, які потребують допомоги, лідер Громадської платформи "Добро переможе" Юрій Рожков підкреслює: "Це - результат плідної співпраці з Міжнародними фондами. Це - щирі вітання не лише від мене, а й від добрих людей з великим серцем! У даному випадку Фундації "Голландія-Україна" та Благодійного фонду "Мангуст". Ми разом підтримуємо наших дітей і віримо, що це допоможе їм зростати розумними, добрими і всебічно розвинутими особистостями!"

Громадська платформа Юрія Рожкова «Добро Переможе»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон