Робота у правовому полі - запорука успіху Олешківської районної ради

Голова Олешківської ради Павло Потоцький неодноразово закликав Олешківську районну державну адміністрацію почати працювати у правовому полі,на законних підставах, аби припинити конфлікт, створений органом виконавчої влади, між районною радою та працівниками Олешківського центру культури та дозвілля ім.Т.Г.Шевченка.

Нарешті управління культури, освіти, сім'ї, молоді та спорту райдержадміністрації почуло районну раду та на виконання ухвали суду, згідно чинного законодавства, 2 квітня 2019 р видає наказ про відсторонення від роботи директора ЦКД Мінєнкова С.М. від займаної посади заднім числом – з 11 березня 2019 р.

Аби врегулювати ситуацію, що склалася, і дати можливість отримувати не тільки заробітну плату працівникам ЦКД, а й продовжити без перешкод виконувати статутну діяльність закладу, голова районної ради Павло Потоцький, після видання відповідним управлінням РДА наказу про відсторонення від роботи Мінєнкова С.М., видав розпорядження про покладення виконання обов'язків директора КЗ «Олешківського районного центру культури та дозвілля ім.Т.Г.Шевченка» на Дзюбенко Альону Василівну, яка має освіту бухгалтера-економіста, бібліотекаря-бібліографа, менеджера–управлінця, закінчивши Київський університет культури, та працювала заступником директора ЦКД.

Сподіваємось, що ліквідація правової безграмотності з боку районної державної адміністрації дасть змогу стабілізувати розвиток не тільки культурної галузі, а й всієї інфраструктури Олешківського району.

Олешківська районна рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон