Як робітник у наймача на Херсонщині іномарку викрав

У селі Нововолодимирівка Голопристанського району Херсонщини місцевий підприємець ввечері вийшов з дому на вулиці, і обімлів.

Кудись поділася його розкішна «БМВ», яку він необережно залишив поруч із двором лише дві години тому! Звісно, про викрадення дорогої іномарки бізнесмен одразу ж дав знати у районне відділення Національної поліції. Розпочалася пошукова операція, яка тривала недовго.

Розшукувану легківку темно-синього кольору виявилися кілометрів за десять біля сусіднього села Чулаківки. Вона стояла на узбіччі, пошкрябана гілками, її лобове скло та бампер помережали тріщини, як зазвичай після аварії. А потім знайшовся і той, хто кермував автомобілем. І ним виявився...найманий працівник законного власника транспортного засобу.

Поліцейським робітник чесно зізнався: йшов вулицею Нововолодимирівки, і побачив знайомий «БМВ», що стояв біля двору господаря автівки, із відчиненими дверцятами та з ключем у замку.

Подумавши, що роботодавець загуляв, і машина йому принаймні до ранку не знадобиться, чоловік сів у салон, та поїхав кататися – коли б ще йому довелося здійснити прогулянку на такій солідній «тачці»! Але з управлінням нею водій-початківець не впорався – «БМВ» з'їхав на узбіччя, вдерся у густі кущі, й заглух. Знову завести двигун той не зміг, і вирішив за краще втекти.

Цікаво, що й власник іномарки не став писати заяву на свого працівника, тільки-но дізнавшись про його причетність до викрадення машини й аварії. Найпевніше, збиток йому доведеться або відшкодувати, або відпрацювати. Як-не як, а «свої люди» між собою спільну мову знайдуть.

Сергій ЯНОВСЬКИЙ
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон