На Херсонщині відбулася презентація сезонних вакансій

Нещодавно Скадовською районною філією Херсонського обласного центру зайнятості разом із Добропільським міським центром зайнятості Донецької області проведено сумісний онлайн-захід - презентації роботодавців рекреаційної зони Скадовського району з метою задоволення іх потреб з підбору кадрів.

Відкрила захід директор Скадовської районної філії Херсонського ОЦЗ Катерина Андрющенко зазначивши: «Служба зайнятості прагне зробити послуги максимально доступними та комфортними для клієнтів, впроваджуючи сучасні сервіси як роботодавців, так і шукачів роботи в режимі он-лайн».

Під час заходу представники підприємств презентували наявні вакансії сезонного характеру з наданням житла та харчування за рахунок роботодавця, розповіли про умови праці, графік роботи, період роботи, умови проживання. Також роботодавці проінформували про необхідний перелік документів при прийнятті на сезонну роботу та акцентували увагу саме на наявності попереднього медичного огляду. Заохочували шукачів роботи соціальними пільгами та додатковими бонусами.

Підводячи підсумки заступник директора Скадовської районної філії Херсонського ОЦЗ Олександр Скряга подякував роботодавцям, колегам Добропільського міського центру зайнятості Донецької області та запропонував подальшу співпрацю направлену на укомплектування вакансій та працевлаштуванні шукачів роботи.

Додатково: На заході були присутні роботодавці Скадовського району, які мають сезонні вакансії з наданням житла та харчування, а саме ТОВ "Рест-маркет груп", ДП "СОК "Гілея" НТК ІЕЗ ім. Є.О. Патона НАНУ, ПБП "Парітет", ТОВ "Чорномор-2", ТОВ "Прибрежний", ТОВ ДЛОК "Сузір'я Таврії", КПЗ ДОТ "Слава" КМР, а також безробітні та шукачі роботи м. Добропілля та Добропільського району Донецької області.

Херсонський обласний центр зайнятості

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон