Гордєєв: Для майже 400 сімей Херсона збудують нове житло

Сьогодні, 26 березня, стартувало будівництво житлового комплексу «Радужний» у Таврійському мікрорайоні, який забезпечить житлом майже 400 сімей.

Це гарний сигнал для всіх нас. Адже згадайте, що у 2015-2016 роках по країні майже нічого не будувалося, іноземці до нас не їхали і інвестиції не заходили. Тобто кошти у регіон майже не вкладалися.

Наразі, завдяки спільним зусиллям, ситуація змінилася. Інвестиційний клімат Херсонщини пробуджується, будуються нові проекти, а інвестор впевнено вкладає кошти в будівничу справу. Новий будинок – це символ нового життя! Забезпечення власним житлом є одним з найважливіших питань благополуччя громадян Херсонщини.

Ділянка під будівництва комплексу знаходиться на розі вул. Покришева і вул. Володимира Великого та займає 12 509 м кв площі. ЖК «Радужний» складатиметься з семи житлових секцій з торгово-адміністративними приміщеннями та підземним паркінгом на 60 машино-місць.

Генеральний план житлового комплексу розроблений з урахуванням максимальних зручностей для мешканців. Передбачається влаштування загального проїзду до всіх будівель. У подвір'ї планується розміщення майданчиків для дітей, заняття фізкультурою, відпочинку дорослого населення та інше.

Також передбачається озеленення території, кожен ганок входу до під'їзду буде обладнано пандусом для маломобільних груп населення, - розказав голова Херсонської ОДА Андрій ГОДЄЄВ:

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон