Співаковський про нову традицію у Херсонському держуніверситеті

Сьогодні, 25 березня у Херсонському державному університеті започаткували нову традицію: обдарованим студенткам факультету української філології та журналістики Ользі Петращукта Аїді Авакімян подавав ножиці для перерізання червоної стрічки на відкритті коворкінг-центру (працювати спільно) та сучасної конференц-зали наукової бібліотеки.

Ми крок за кроком змінюємо виш, створюючи додаткові можливості для молоді. Наша команда, об'єднавшись, поступово реалізовує програму розвитку згідно стратегії освітнього закладу.

Приємно, що різні наукові та молодіжні заходи в конференц-залі розписані вже на 2 місяці вперед: мультимедійне обладнання, по-сучасному мебльовані приміщення дають студентам простір для мислення, реалізації та пошуку себе, працювати в малих командах, можливість капіталізуватись.

Ми повертаємо молодь в бібліотеки, де персонал налаштований забезпечити режим роботи 24Х7Х365: цілодобово, без вихідних, протягом року, створивши універсальне місце для тих, хто прагне здобути нові знання.

Працелюбний студент та викладач, який готовий змінюватись, - лише за таких умов ми створимо сучасний освітній холдинг, - переконаний Олександр СПІВАКОВСЬКИЙ.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон