В Олешківській райраді триває підготовка до сесії

Дві з половиною години кропіткої та напруженої праці – таким було вчора, 12 березня? засідання постійної комісій районної ради з питань науки, освіти, культури, молоді, спорту та взаємодії із ЗМІ.

Депутати обговорювали питання, що відносяться до компетенції цієї комісії та внесенні до розгляду 41 сесії районної ради.

Це Положення про проведення ХІV Спортивних ігор Олешківського району 2019 року та районної Спартакіади загальноосвітніх шкіл, внесення змін та доповнень до районної програми оздоровлення та відпочинку дітей влітку на період 2017-2021 років та внесення змін та доповнень до районної програми «Розвиток освіти Олешшя – інвестиції в майбутнє району» на 2018-2019 роки.

Про те, що особлива увага приділяється питанню розвитку освітньої галузі та вихованню здорового, активного, розумного підростаючого покоління засвідчує присутність на засіданні голови районної ради Павла Потоцького, його заступника Костянтина Буганова та радника голови Лариси Снігур, керівників комунальних установ районної ради Миколи Литвиненка та Надії Басюк та доповідачів.

Результатом засідання та спільного обговорення стали рекомендації комісії винести ці питання на розгляд сесії районної ради але з певними змінами та доповненнями.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон