В Олешківському районі розглядали питання розвитку медицини

Сьогодні, 1 березня голова Олешківської районної ради Павло Потоцький обговорив із місцевими головами органів самоврядування району актуальні питання розвитку медичної галузі та закликав їх до співпраці.

В актовому залі Олешківської центральної районної лікарні за ініціативи голови районної ради Павла Потоцького та директорів КП «Олешківська ЦРЛ» і КНП «Олешківський ЦПМСД» відбувся день голови місцевої громади, проведений у новому форматі - за участю не тільки очільників місцевих рад району, а й депутатів представницького органу влади, головних лікарів сільських, селищних амбулаторій, фельдшерів, що працюють в сільській місцевості, директорів комунальних закладів районної ради, ЗМІ тощо.

Як вирішити ці нагальні питання обговорювали учасники Дня голови місцевої громади. Пропозиції були різні. Вочевидь, існує соціальний запит на медичну реформу.

Голова районної ради Павло Потоцький акцентував увагу присутніх на те, що зміни у галузі охорони здоров'я залежать від втілення їх на місцях. І не тільки від директорів ЦРЛ і первинки, а й від відношення депутатів усіх рівнів до розвитку Олешківської медичної галузі.

Керівник районного депутатського корпусу закликав міського, сільських, селищного голів та особливо керівників об'єднаних громад долучатися до покращення матеріально-технічного обладнання ЦРЛ та ЦПМСД шляхом співфінансування, використовуючи взаєморозуміння та партнерський підхід при прийнятті рішень.

За матеріалами Олешківської районної ради

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон