Херсонський суднобудівний ліцей забезпечили якісним водопостачанням

Днями фахівці Херсонводоканалу спільно з підрядною організацією проклали водопровідну мережу та забезпечили водопостачанням Херсонський професійний суднобудівний ліцей (Острівське шосе,1) і гуртожиток для його учнів, які залишались без води протягом 8 днів.

Як повідомляють на підприємстві, з моменту будівництва ліцею (раніше СПТУ-5) забезпечення навчального комплексу водою здійснював Суднобудівний завод, з яким керівництвом ліцею був укладений договір на водопостачання.

14 лютого 2019 року ТОВ «Смарт Мерітайм Груп» припинило подачу води на учбові корпуси та 9-ти поверховий гуртожиток.

У зв'язку з цим, Херсонводоканал оперативно прийняв рішення відновити подачу води від артезіанських свердловин, що знаходяться на його балансі.

Так, було прокладено нову ділянку трубопроводу діаметром 150 мм, встановлено запірну арматуру та виконано підключення нової ділянки у водопровідну мережу Карантинного острова, куди подається якісна вода з артезіанських свердловин «Нафтогавань» та «Марії Фортус».

Після гідравлічних випробувань та дезінфекції нова ділянка водопроводу, що забезпечує водою корпуси Херсонського професійного суднобудівного ліцею та гуртожиток, була включена до технологічної схеми водопостачання мікрорайону «Корабел».

Херсонська міська рада

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон